top of page

Mindful Yoga

Velkommen til et åndehul af tid, ro og fordybelse.

 Jeg tilbyder min særlige rolige Mindful Yoga undervisning, kun små hyggelige hold i Lyngby: Onsdage kl. 16.45- 18.15. Torsdage kl. 12.45-14.45. Fredage kl. 10-11.30 og 12-13.30. Undervisningen foregår i Yogastudio på Lyngby Hovedgade 15, I gåafstand både fra Lyngby Station og Lyngby Lokal Station. Undervisningen tager hensyn til dig der er, eller kender til at være, ramt af stress, angst eller på anden måde er særlig sensitiv eller sårbar. Ring gerne til mig på tlf. 2617 2767 og hør nærmere. Du vil være velkommen. OBS! Kun få pladser.

Yoga virker forebyggende og helbredende på livsstilssygdomme som stress, angst og depression

Yoga og meditation kan være et værdifuldt redskab, når du vil tage ansvar for din sundhed og personlige udvikling.

Gennem egen erfaring og som Yogalærer i 30 år, har jeg oplevet, hvordan Yoga er et virksomt redskab til at forebygge ubalancer og arbejde konstruktivt med krop, bevidsthed og følelser.

Vi udfordres livet igennem af forskellige personlige oplevelser, som vi håndterer efter bedste evne. Nogle oplevelser kommer vi igennem, klogere og uden mén. Andre oplevelser kan mærke os for livet, og vil komme til udtryk i forskellige former for ubalancer, fysisk og psykisk.

Ved at træne opmærksomhed, nærvær i nuet, fysiske øvelser, balance, åndedrætsøvelser og dybdeafspænding, forbedres kontakten med kroppen væsentligt. Det bliver tydeligere at mærke og forstå de signaler kroppen sender, og dermed få mulighed for at reagere og handle hensigtsmæssigt.

Mindful Yoga er for dig der værdsætter et roligt, nærværende flow i øvelserne.

Med udgangspunkt i balance og stabilisering, vil vi strække, styrke og smidiggøre kroppens muskler.

Meditation og åndedrætsøvelser vil øge din evne til fordybelse, fokusering og nærvær.

Vi vil 'snuse til' Serieøvelser som ’Solhilsen’ og ’De fem Tibetanere’.

Og...så har vi god tid! Tid er en vigtig ingrediens i fordybelsesprocessen.
Yogaundervisningen onsdage og fredage er 2 lektioner, 90 min.
Torsdagsholdet er på 3 lektioner pr. gang, hvilket vil sige 120 min., hvor der også gives tid til at dele ens personlige 'her og nu' situation og behov i forbindelse med Yogaundervisningen.

Jeg tilrettelægger undervisningen sådan at alle kan deltage, med respekt for den enkeltes personlige grænser, ligesom øvelserne tilpasses individuelt efter behov.

Hensynstagende undervisning, er for dig der er sygemeldt, uarbejdsdygtig, særligt ramt af stress, angst eller andre forhold, der betyder at du har brug for at der kan tages et særligt hensyn til netop din deltagelse.

Mindful Yoga undervisningen indeholder hver gang både opbyggende og korrigerende øvelser for hele kroppen samt meditation og dybdeafspænding. Alle er velkomne!

Ønsker du Yogaundervisning på din arbejdsplads eller Individuel vejledning er du velkommen til at kontakte mig.

Send mig gerne informationer om hvilket yogahold du eventuelt er interesseret i at deltage på.

Hjertelig hilsen

Jeanne

Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 26 17 27 67 eller skrive en besked til mig i nedenstående formular.

Navn*

Tlf.*

E-mailadresse

Tekst*

bottom of page